O nama

Brand It All je mlado preduzeće sa iskusnim kadrom. Pomažemo našim klijentima da pripreme prave promotivne proizvode za svoje poslovanje. Od olovaka do odeće, nudimo sve što bi nekome moglo zatrebati! Bilo da planirate mali ili veliki događaj, unutar ili van vaše organizacije, naši proizvodi i rešenja odgovoriće vašim potrebama i zahtevima. Tu smo da vam olakšamo proces izbora i brendiranja reklamnih materaija.

Brendiranje promo materijala

Ima više faktora koje treba razmotriti pri odabiru promotivnih materijala. Kroz dugogodišnje iskustvo, savladali smo taj proces. Ponosimo se ne samo poslom koji obavljamo, već i načinom na koji to radimo. Naš iskusni tim radi sa vama kako bi osigurali da se vaš brend kvalitetno prikazuje na atraktivnim i pristupačnim proizvodima.


Izbor promo proizvoda

Pomažemo u izboru promotivnih materijala prilagođenih vašim potrebama promocije i raspoloživom budžetu. Naš pouzdani dobavljač nudi širok izbor odmah dostupnih proizvoda. Pogledajte Promobox ponudu, izaberite šta vam se dopada ili nam prepustite da vam preporučimo odgovarajuće proizvode.


Dizajn rešenja

Dizajniranje za štampu može biti izazovno — postoje određeni zahtevi za veličinu, prostor i boju koji ga čine drugačijim od digitalnog dizajna. Vektorska datoteka je najbolji tip datoteke i format za štampu najvišeg kvaliteta. Rasterske datoteke mogu biti sjajne – i neophodne, u slučaju fotografskih slika – ali treba da budu visoke rezolucije sa minimalnom kompresijom da bi se postigli najbolji rezultati.


Aplikacija rešenja

Odabir odgovarajuće štamparije pruža vašem preduzeću neophodnu sigurnost u naporima za poboljšanje marketinške privlačnosti i povećanje svesti o vašem brendu kod potrošača. Postoje stotine firmi za usluge štampanja koje možete izabrati. Nažalost, nisu sve štamparije dorasle tom zadatku – ni po kvalitetu štampe, niti po poštovanju rokova. Zato je organizacija aplikacije dizajnerskog rešenja bitan deo naše usluge.


Isporuka brendiranih proizvoda

Nakon što potvrdimo dizajnersko rešenje, dostupnost izabranih proizvoda i kapaciteta za štampu, te uslove plaćanja – slobodno se opustite i sačekajte da vaša porudžbina stigne na datu adresu u dogovorenom roku.